Vsehochut s brunetkou

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Brunetka inkognito

Keď som mojim známym povedala, že som si urobila blog, neuveriteľne ich to pobavilo. Prišlo im totiž ohromne smiešne, čo už tu len môžem ja písať. Pravda. Ale prečo by som nemohla skúsiť, nie? V živote som už všeličo napísala. Naposledy výpoveď. A oplatilo sa. Tuším, že viac, sko tá básnička, ktorú som napísala pred dvoma rokmi z nešťastnej lásky a keď ju teraz čítam, chce sa mi od toho sladkastého hnusu vracať. Asi tým musíme všetci prejsť. Sľubujem, že už nič také nenapíšem. A keď, tak to bude musieť byť naozaj z hlbokej, čistej a úprimnej lásky. Hups, radšej to nejdem zakríknuť, lebo jeden adept by bol a keby ma tu náhodou vypátral, ešte by si myslel, že je to o ňom. Apropos, keď som ho oboznámila s existenciou tohto blogu, tváril sa ohromne zaujato, až som sa zľakla, že naozaj pôjde pátrať, ktorá som to ja, tá brunetka. I keď, myslím, že keby trošku zapojil mozog, rýchlo ma nájde... Ale veď uvidíme. Niekedy ma totiž zaujímalo, čo si o mne myslí a možno aj jeho by prekvapilo, čo si myslím o ňom. My sme totiž obidvaja takí trošku iní ako ostatní. Alebo možno aj nie? Rozhodli sme sa, po viacerých negatívnych skúsenostiach, že sa už tak ľahko nenamočíme do vzťahu, a tak udržujeme niečo ako vzťah s nadhľadom. Na vysvetlenie - vyblokujete veci, ktoré vás na tom druhom dráždia a vnímate iba to, čo vás priťahuje, dávate mu voľný priestor a on ho dáva vám. Túžite po ňom a čakáte na to, kedy znova budete môcť byť spolu. Od bežného vzťahu sa to odlišuje tým, že sa nestresujete, prečo dnes nie je s vami, ale s kamošmi na motorke, a keď máte náladu pod psa, nemusíte sa trápiť pretvarovaním...Neviem, či je to výhodné alebo nie. Malo to byť o tom, aby sme sa navzájom nenamotali, ale tuším sa takto dá úplne úžasne namotať. Však čas ukáže, uvidíme...Ešte fajn, že som brunetka inkognito, nemusím sa stresovať ani odhalením :) A keby aj, aspoň pravda výjde najavo. Býva síce na dne pohára, ale keď už, tak čo :)


Ach, ja brunetka... | stály odkaz

Komentáre

  1. u mna je pravda na dne 9. pivoveho pohara...:)
    hmm a neslubuj ze take sladke veci na vracanie uz nebudes pisat, to slubuje kazdy :)) a furt to pise... aj ked si to neuvedomuje ;-)
    publikované: 25.05.2007 15:22:29 | autor: valasik (e-mail, web, autorizovaný)
  2. valasik
    mas pravdu, asi nebudem slubovat:)urcite zas take nieco napisem:)
    publikované: 25.05.2007 15:27:53 | autor: svetlana (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014